Hoe werkt Click & Collect?

Click & Collect is gratis én de snelste manier om te shoppen bij DreamLand!
  1. Check de beschikbaarheid van je gewenste artikel in jouw DreamLand-winkel en reserveer dit via Click & Collect.
  2. Afhaling enkel mogelijk in een DreamLand-winkel.
    1. Besteld vóór 15u30: pakje binnen 3 uur beschikbaar in jouw gekozen DreamLand-winkel*.
    2. Besteld na 15u30: pakje de volgende dag ten laatste 3 uur na openingstijd beschikbaar in jouw gekozen DreamLand-winkel**.
  3. Wanneer jouw bestelling klaarligt, ontvang je de afhaalcode via sms.
(Je vindt dezelfde code ook terug in je besteloverzicht.)
  1. Je artikel wordt 3 dagen voor jou gereserveerd. Indien je jouw Click & Collect-reservatie pas later kan ophalen, neem je best even contact op met jouw DreamLand-winkel
*OPGELET! Is het maximum aantal bestellingen voor jouw DreamLand-winkel bereikt? Selecteer dan een andere winkel of probeer de bestelling te plaatsen na 15u30.
**OPGELET! Is het maximum aantal bestellingen voor jouw DreamLand-winkel bereikt? Selecteer dan een andere winkel of probeer de bestelling de volgende dag na 15u30 te bestellen.