Welke prijs betaal ik bij mijn Click & Collect-reservatie?

Bij afhaling van je Click & Collect-reservatie in je DreamLand-winkel betaal je altijd de prijs van toepassing op het moment van je reservatie. Je hebt dus recht op alle promoties die op dat moment geldig zijn in de webshop.

Zie je een interessantere promotie in de winkel op het moment dat je je reservatie komt afhalen? Geen probleem. Je geniet van deze actie op vertoon van jouw Xtra-kaart. Daarvoor informeer je de winkelbediende aan de kassa voordat je betaalt.

OPGELET! Een combinatie van twee acties is niet mogelijk. Je kiest tussen de actie die op het moment van je reservatie in de webshop geldig is of de actie van de winkel.