Wanneer kan ik mijn reservatie afhalen?

Levering in een afhaalpunt

Na inloggen op je XTRA-account, op het besteloverzicht kan je de status van jouw reservatie raadplegen. Hierbij wordt steeds de verwachte leverdatum vermeld. Het duurt minstens 3 werkdagen alvorens je bestelling klaarligt in het gekozen afhaalpunt.

Eens de bestelling de status heeft van ‘beschikbaar in afhaalpunt’, kan je jouw reservatie gaan ophalen in het gekozen afhaalpunt.

Van zodra je artikel in de winkel klaarligt, ontvang je ook een sms en/of een bevestigingsmail met afhaalcode.

Reservatie Click & Collect

1. Je reserveert voor 15u30.
Je reservatie ligt ten laatste 3 uur na je reservatiebevestiging voor je klaar in je DreamLand-winkel (behalve op zon- en feestdagen). Is het maximum aantal bestellingen voor jouw winkel bereikt? Selecteer dan een andere winkel of probeer de bestelling te plaatsen na 15u30.

1. Je reserveert na 15u30.
Je haalt je reservatie af ten laatste 3 uur na de opening van je DreamLand-winkel de volgende dag (behalve op zon- en feestdagen). Is het maximum aantal bestellingen voor jouw winkel bereikt? Selecteer dan een andere winkel of probeer de bestelling de volgende dag na 15u30 te plaatsen.
Kan je niet meteen komen? Geen probleem. Als je een artikel reserveert, leggen we het 3 dagen voor je opzij.

Van zodra je artikel in de winkel klaarligt, ontvang je een sms. Je kan ook via het besteloverzicht zien wanneer je Click & Collect artikel klaarligt in de winkel.