Wat zijn de betaalmogelijkheden online?

Online bestelling met thuislevering
Je kan online op volgende manieren betalen:
  1. Bancontact (kaart of app)
  2. Kredietkaart (Visa of MasterCard)
  3. Handmatige overschrijving
OPGELET! Bij thuislevering kan je dus niet betalen met een Dreamland-geschenkkaart.

OPGELET! Als je jouw online bestelling via overschrijving betaalt, moet je overschrijving minstens 8 werkdagen voor de thuislevering uitgevoerd zijn. Hou rekening met ongeveer 5 dagen voor de afhandeling door de bank en 3 dagen voor de verwerking van jouw bestelling na ontvangst van jouw betaling. Alleen bij een tijdige betaling kunnen we de afgesproken leverdatum respecteren.

Click & Collect
Je kan in onze DreamLand-winkels op volgende manieren betalen:
  1. Contant
  2. Bancontact (kaart of app)
  3. DreamLand geschenkkaart
  4. CM-bonnen
  5. Sodexo Cadeau Pass (enkel de papieren versie)
  6. kredietkaart (Visa of MasterCard).