Wat is Xtra?

Xtra is een persoonlijk klantenprofiel voor verschillende winkels van Colruyt Group.

Met een digitale applicatie of fysieke kaart gelinkt aan je profiel, ontvang je automatisch alle voordelen en kortingen in de winkels en de webshops.

De digitale applicatie biedt daarnaast nog extra diensten zoals betalen, mobiel tanken, raadplegen van je aankoophistoriek, aanleggen en beheren van lijsten, ...

Naast de klantenkaart en -applicatie beheert Xtra alle klantgegevens van Colruyt Group. En zo ook de Xtra-login, hiermee meld je je aan op alle websites van de Colruyt Group. Via de Xtra-login en app kan je als klant zelf je gegevens en communicatievoorkeuren beheren.

Heb je nog geen Xtra-profiel? Maak dan snel één aan via deze link.