Wat is het herroepingsrecht?

Wat is het herroepingsrecht?

In geval van online aankoop met thuislevering beschik je vanaf de dag van levering over 14 dagen om af te zien van je aankoop. De termijn van 14 kalenderdagen laat je toe het gekochte artikel te beoordelen en te inspecteren zoals in een winkel. In die tijd moet je het gekochte artikel met de nodige zorg behandelen. Je mag het artikel slechts uitpakken en uittesten voor zover het noodzakelijk is om je inspectierecht uit te oefenen.  

Wil jij afzien van je aankoop? Hiervoor contacteer je onze klantendienst. Daarnaast kan je ook gebruik maken van volgend formulier.

Eenmaal je ons hebt geïnformeerd over je beslissing om je aankoop te herroepen, heb je 14 dagen de tijd om het artikel terug te bezorgen aan DreamLand. Het gekochte artikel bezorg je best samen met de originele verpakking terug.

Volgende artikelen kan je niet aan ons terugbezorgen omdat er geen herroepingsrecht voor geldt:
  1. Artikelen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet kunnen worden teruggestuurd als de verzegeling is verbroken.
  2. Audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling is verbroken.
  3. Digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd (bv. CD, DVD,…) en die met jouw toestemming reeds werd geleverd/gedownload tijdens de herroepingstermijn met erkenning van het verlies van het herroepingsrecht.
      • Related Articles

      • Artikel(s) retourneren : wat is het verschil tussen verkoop op afstand en Click en Collect?

        Click & Collect reservatie in een DreamLand winkel Als je online reserveert via Click&Collect liggen de artikelen voor jou klaar in je gekozen DreamLand winkel. Je hebt de mogelijkheid ze te bekijken voor je ze koopt. De aankoop is pas officieel aan ...
      • Het lukt me niet om een Click & Collect-reservatie te plaatsen. Wat nu?

        Je ziet voorraad in jouw favoriete DreamLand-winkel maar de 'reserveren'-knop blijft grijs? Dit betekent dat het maximaal aantal reservaties voor deze winkel al bereikt is. Probeerde je te reserveren vóór 15u30? Probeer het opnieuw na 15u30. Indien ...
      • Mijn artikel is defect. Hoe kan ik het laten herstellen?

        Herstelling binnen garantieperiode Valt jouw artikel onder de herstelgarantie, dan herstellen we gratis je defecte toestel. Online bestelling, aankoop in de winkel of Click & Collect: Breng het artikel, samen met je garantiebewijs naar je ...
      • Hoe werkt een verlanglijst en wat zijn de voordelen?

        Vul online zelf jouw verlanglijstje aan met je favoriete speelgoed, games, gadgets, … ongeacht welke winkel of webshop. Deel jouw lijstje op sociale media of verzend het via mail, zodat iedereen ziet waarmee ze jou een plezier kunnen doen. Familie en ...
      • Problemen tijdens het bestellen?

        Verwijder je cookies en probeer het opnieuw. Probeer het eventueel in een andere browser of op een ander toestel. Blijf je toch nog problemen ondervinden? Contacteer dan onze klantendienst.