Wat is de status van mijn reservatie?

Bekijk de status van je bestelling door in te loggen op je Xtra-account en te klikken op 'mijn bestellingen'.

Hieronder een uitleg van de verschillende statussen:

1. Bestelling is geregistreerd
Jouw bestelling werd succesvol afgerond en werd geregistreerd in ons systeem.

1. In behandeling
We zijn bezig met jouw bestelling te verwerken.

1. Beschikbaar in afhaalpunt
Jouw bestelling staat klaar in het gekozen afhaalpunt. Je vindt het adres in het besteloverzicht bij ‘winkeladres’.

1. Onderweg
We droegen jouw bestelling over aan onze transporteur. Voor kleinere artikelen volg je jouw pakketje op dankzij de Track & Trace-link in het besteloverzicht.

1. Afgehaald
Je haalde jouw bestelling af in het afhaalpunt.

1. Geleverd
We leverden jouw pakketje op het leveradres dat in het besteloverzicht vermeld staat.

1. Geannuleerd
Je annuleerde jouw bestelling op eigen initiatief of haalde deze niet op tijd af in het afhaalpunt.

1. Levering vertraagd
De levering is vertraagd. Je vindt de nieuwe verwachte leveringsdatum onder ‘verwachte leveringsdatum’.

1. Retour gestuurd
Onze retourdienst verwerkte de retour van jouw bestelling.