Waar moet ik mijn promotiecode ingeven?

Je kan de promotiecode invullen in je winkelmandje tijdens je online reservatie.

1) Klik op ‘vul je promotiecode in’ onder de artikelen in je winkelwagen.

2) Er komt een nieuw veld tevoorschijn waarin je de promotiecode kan invullen.
Opgelet! Ons systeem is hoofdlettergevoelig. Kijk dus zeker na of je de correcte schrijfwijze hebt overgenomen.

3) Klik op toevoegen en je korting wordt meteen toegevoegd aan je winkelwagen.