Waar kan ik met mijn klacht terecht?

DreamLand doet al het mogelijke om zijn klanten de beste producten en service te bieden. Liep het toch ergens mis? Neem contact met ons op via onze klantendienst.

Geef zoveel mogelijk informatie (wie, wat, wanneer, hoe) en bezorg ons je contactgegevens. We behandelen je klacht en houden je verder op de hoogte. Onze klantendienst zet alles op alles om voor je probleem een geschikte oplossing te vinden.

Heb je nog geen oplossing bereikt, dan kan je voor online aankopen ook in je eigen taal terecht bij het Europese Online Dispute Resolution Platform: http://ec.europa.eu/odr