Van welke garanties geniet ik?

Wettelijke garantie?
Kassaticket = garantieticket.

Andere garantie?
Je krijgt een garantieticket bij je kassaticket.

Garantiemogelijkheden:
  1. Herstelgarantie:
 Hoelang geldig?
 Tenminste 2 jaar
 Wat?
 Gratis herstelling van defect toestel (enkel tijdens   garantieperiode)
 Hoe?
 Breng het defecte toestel met je garantiebewijs naar   je DreamLand- winkel.

1. Volledige omruiling:

Hoelang geldig?

Varieert per artikel

Wat?

Gratis vervanging van defect toestel of terugbetaling(enkel tijdens garantieperiode)

Hoe?

Breng het defecte toestel met je garantiebewijs naar je DreamLand-winkel.

1. Garantie leverancier:

Hoelang geldig?

Varieert per artikel

Kosten?

• Binnen garantieperiode: gratis
  • Buiten garantieperiode: kosten worden verrekend bij ontvangst van de herstelling of vervanging

Wat?

Garantie wordt verleend door de leverancier

Hoe?

Neem contact op met de klantendienst.

1. Wisselstukgarantie:

Hoelang geldig?

Varieert per artikel

Kosten?

• Binnen garantieperiode > gratis
  • Buiten garantieperiode > kosten worden verrekend bij ontvangst van de herstelling of vervanging

Wat?

Defect wisselstuk wordt besteld bij de leverancier en bezorgd aan de klant

Hoe?

Neem contact op met de klantendienst.

Geen garantiebewijs?

1. Neem dan contact op met de klantendienst.
OPGELET! De garantie dekt geen schade veroorzaakt door het verkeerd gebruiken van het apparaat. Lees altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing.