Kan ik telefonisch of in de winkel een bestelling/reservatie doorgeven?

Kan ik telefonisch of in de winkel een bestelling/reservatie doorgeven?

Bestelling met levering aan huis
Het is niet mogelijk een bestelling met levering aan huis telefonisch door te geven, aangezien je deze vooraf dient te betalen. Een bestelling met levering aan huis kan je enkel online plaatsen, of fysiek in een DreamLand-winkel naar keuze. De winkelmedewerker plaatst dan de bestelling met levering aan huis voor jou. Deze betaal je ook meteen aan de kassa.

Click & Collect-reservatie
Het is niet mogelijk om telefonisch een Click & Collect-reservatie door te geven. Dit kan enkel via de website.

Als je via de klantendienst of via de winkel bestelt, zie je jouw bestelling niet in je besteloverzicht online. Je ontvangt wel een sms en een e-mail met de afhaalcode wanneer jouw bestelling klaarligt.