Ik bestelde een pretparkticket of voucher, maar kan hem niet openen.

Ik bestelde een pretparkticket of voucher, maar kan hem niet openen.

Wanneer je het ticket dat je op vouchers.dreamland.be bestelde niet kan openen, zorg dan dat het programma “Adobe Reader” op je computer staat en up-to-date is.

Zonder dit programma is het niet mogelijk de tickets te openen. Installeerde je dit programma nog niet op je computer? Download hem door hier te klikken.

Blijft het probleem bestaan? Neem contact op met onze klantendienst. We helpen je graag verder.
      • Related Articles

      • Ik ontving mijn pretparkticket of voucher niet

        Bestelde je een pretparkticket of voucher via vouchers.dreamland.be, maar kreeg je ze niet toegestuurd? Kijk zeker eens in jouw spamfolder. Mogelijks kwam het daar terecht. Ben je zeker dat je het pretparkticket of de voucher niet kreeg? Neem ...
      • Kan ik een vervangtoestel krijgen?

        Helaas is het bij een defect toestel niet mogelijk een vervangtoestel te verkrijgen.
      • Ik ontving mijn online geschenkkaart niet. Wat nu?

        Bestelde je een geschenkkaart via vouchers.dreamland.be, maar kreeg je ze niet toegestuurd? Controleer je spam-map. Ben je zeker dat je de geschenkkaart niet kreeg? Neem hiervoor gerust contact op met de klantendienst.
      • Hoe kan ik een waardebon toevoegen aan mijn Xtra-profiel?

        Dat kan makkelijk in je Xtra-app. Open je app en ga naar ‘Waardebonnen’. Scan vervolgens een van de streepjescodes van je papieren waardebon of geef ze zelf in. Geef vervolgens de veiligheidscode in. Zodra je bon is opgeladen, kan je hem meteen ...
      • Waar kan ik een DreamLand-geschenkkaart kopen?

        Je kan een gepersonaliseerde geschenkkaart bestellen via onze webshop of een geschenkkaart afhalen in een van onze winkels.