Hoe leg ik een verlanglijstje?

Online:

Hiervoor heb je enkel een Xtra-login nodig. Klik hier en volg de stappen. Vul alle nodige info in, kies een thema uit en upload jouw persoonlijke omslagfoto.

In de winkel:

Ga naar het onthaal van jouw favoriete DreamLand-winkel en laat de medewerker weten dat je graag een verlanglijstje aanlegt.

De medewerker zet al jouw zelfgekozen geschenkjes in jouw persoonlijk online verlanglijstje.