Hoe kan ik een waardebon toevoegen aan mijn Xtra-profiel?

Dat kan makkelijk in je Xtra-app. Open je app en ga naar ‘Waardebonnen’. Scan vervolgens een van de streepjescodes van je papieren waardebon of geef ze zelf in. Geef vervolgens de veiligheidscode in. Zodra je bon is opgeladen, kan je hem meteen gebruiken.

Vanaf september wordt het ook terug mogelijk om de waardebonnen op te laden via mijnxtra.be.

Sommige waardebonnen worden ook automatisch opgeladen vanuit Colruyt Group (bijv. bij een wedstrijd of wanneer je een geboortelijst afsluit bij Dreambaby).