Hoe kan ik de status van mijn bestelling/reservatie opvolgen?

Hoe kan ik de status van mijn bestelling/reservatie opvolgen?

Je kan de status van je bestelling raadplegen in je Xtra-account. Onder ‘Mijn bestellingen’ vind je een overzicht van al je bestelde artikelen, met daarbij de volgende informatie:
  1. de datum waarop je de bestelling plaatste
  2. de verwachte leveringsdatum van je bestelling (indien nog niet geleverd)
  3. het adres waar je bestelling wordt geleverd
Wanneer je reservatie klaarligt in de winkel (online reservatie of Click & Collect-reservatie), ontvang je ook een sms en een e-mail met je afhaalcode.