Hoe geniet ik van alle voordelen na het aanvragen van mijn Xtra?

Hoe geniet ik van alle voordelen na het aanvragen van mijn Xtra?

Je kan de Xtra-app gebruiken. Je krijgt er exact dezelfde voordelen mee als met de kaart. Je bevestigt de login via de mail die je ontvangt. Je krijgt meteen een QR-code die je alle voordelen biedt.

Je kan ook een tijdelijke Xtra-kaart aanvragen:

Via de Xtra-website of een andere website van Colruyt Group: na je registratie en de bevestiging van je Xtra-login, kan je meteen een tijdelijke Xtra-kaart downloaden en afdrukken.
Via een Xtra-kaartaanvraagformulier die je in de winkel vraagt: gebruik de tijdelijke Xtra-kaart onderaan op het formulier.
Je tijdelijke kaart is 12 weken geldig en geeft je de voordelen van de deelnemende winkels van Colruyt Group. Gebruik deze tijdelijke kaart tot je jouw definitieve Xtra-kaart thuis ontvangt.