Hoe blijf ik op de hoogte van alle acties en promoties bij DreamLand?

Hoe blijf ik op de hoogte van alle acties en promoties bij DreamLand?

Wil je geen enkele actie of promotie missen?
  1. Hou dan zeker onze Facebook- en Instagram-pagina in het oog.
  2. Schrijf je in op de DreamLand-nieuwsbrief:
    1. Meld je met je Xtra-account aan op de DreamLand-website
    2. Klik vervolgens in de witte kader met je naam rechtsbovenaan op de pijl en kies in het menu voor “Communicaties
    3. Klik de DreamLand-nieuwsbrief aan en klik op “Opslaan”
    4. Je ontvangt een tijdje later je eerste nieuwbrief
Alle lopende acties kan je altijd terugvinden in ons actieoverzicht.