Het lukt me niet om een Click & Collect-reservatie te plaatsen. Wat nu?

Het lukt me niet om een Click & Collect-reservatie te plaatsen. Wat nu?

Je ziet voorraad in jouw favoriete DreamLand-winkel maar de 'reserveren'-knop blijft grijs? Dit betekent dat het maximaal aantal reservaties voor deze winkel al bereikt is.

Probeerde je te reserveren vóór 15u30?
Probeer het opnieuw na 15u30. Indien het dan wel lukt, ligt jouw pakje de volgende werkdag klaar, 3u na de opening van de winkel.

Probeerde je te reserveren na 15u30?
Probeer het de volgende dag opnieuw na 15u30. Je pakje ligt in dit geval binnen 2 werkdagen klaar.

Is dit te laat? Probeer een andere DreamLand-winkel in jouw buurt.